EN FR AR

2014 Yılında İhracatımız 36 Ülkeye Ulaştı!

2014 Yılında İhracatımız 36 Ülkeye Ulaştı!

Geride bıraktığımız yıl KORKMAZ ailesi için oldukça hareketli bir yıl oldu. Dış ticaret departmanımız toplam 1,5 yıl içerisinde 36 farklı ülkeye ihracat gerçekleştirdi.

Kaliteli hizmet, yenilikçi vizyona sahip olan KORKMAZ PANEL 26-30 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul CNR Expo Center’da düzenlenen ve geniş kapsamlı bir organizasyon olan 15.MÜSİAD Uluslararası Fuarında yerini aldı.

Ürün yelpazesinde monoblok, split ve endüstriyel soğutma cihazları, soğuk oda panel ve kapıları çok ilgi gördü. Bunların yanında 15.MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na özel olarak hazırlamış olduğu stand tasarımı ziyaretçilerden tam not aldı.

Bu organizasyonda ziyaretleri ile bizi şereflendiren herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kürşad KORKMAZ şunları bildirdi: “Yaklaşık 36 ülkeye ihracat yapan KORKMAZ PANEL Soğutma Sistemleri sunduğu kaliteli ürünlerle sektöründeki liderlerinden olma yolunda istikrarlı bir şekilde markalaşma yolunda sağlam adımlarla ilerlemekteyiz. Sağlam bayi ağımızla, pazarda yükselen bir ivme ile yol alıyoruz. Fuarlar mevcut ihracat hedeflerini geliştirmede ve yeni pazarlara ulaşmada bizim için büyük önem taşıyor. 15.MÜSİAD ULUSLARARASI Fuarında yer aldığımız için memnunuz”